Arkiv for aktuelle saker

Nye nettsider for Horten bibliotek

Vestfoldbibliotekene ble en mindre relevant betegnelse på bibliotekene i det gamle fylket etter nettopp fylkessammenslåingen. Nå går vi snart våre egne veier med nye nettsider for Horten bibliotek.

diverse nyhetsillustrasjoner 27

Smitte ved biblioteket

En ansatt ved biblioteket har fått påvist covid-19.
Vi ber publikum som har vært innom biblioteket på lørdag 14. november eller etter lunsj fredag 13. november, være oppmerksomme på symptomer de neste to ukene!

Jesperpus!

Arrangementer avlyst ut året

På bakgrunn av de nye nasjonale retningslinjene, så har Horten kommune i dag innført nye anbefalinger og tiltak for å begrense smitte ❤️

Meråpent-tilbudet stengt inntil videre

På grunn av vekterstreiken holdes tilbudet om Meråpent stengt fra mandag 2.11.

Verdensdagen for psykisk helse. Logo. Foto.

Verdensdagen for psykisk helse

Verdensdagen for psykisk helse 2020 markeres i uke 41. Temaet i år er “Spør mer” – Vær oppmerksom. Vis interesse. Spør mer. ♡

ksenia makagonova LuK MuZ yf0 unsplash

Grøss til mørke høstkvelder …

Krim og spennende historier til mørke kvelder.. 👻🎃
Bibliotekarenes egne favoritter!

Familie har kino hjemme i stua med film og popcorn og stemningsfull belysning. Foto.

Bibliotekaren anbefaler: Filmoteket-filmer

Lag kino-stemning hjemme i helgen! 🎥🍭🍬 Vi tipser om noen av Filmotekets mange, gode filmer!

Nettbiblioteket! Skjermdump av tjenesten. Foto.

Nettbiblioteket

I Nettbiblioteket kan man søke i eldre bøker, aviser, kart, bilder og tidsskrifter. Sjekk ut inngangen til Nasjonalbibliotekets digitale samling!

Skilt som sier åpent bibliotek. Foto.

Åsgårdstrand bibliotek gjenåpner

Åsgårdstrand bibliotek gjenåpner dørene mandag 7. september, og holder åpent fra klokken 16 til 19 😊

PressReader

Visste du at du kan lese over 7000 aviser og tidsskrifter fra mer enn 100 land og på over 70 språk helt gratis via PressReader?

Theory of everything. Stephen Hawking og kamerat på sykkel i England. Foto.

Bibliotekaren anbefaler: For den anglofile 🇬🇧

For den anglofile finnes det mange muligheter til å reise med både film og litteratur!

Reisefebeber, hjemlandet! Tekst og grafikk. Globus. Foto.

Reisefeber Spesial: Vi avslutter med Norge!

I forbindelse med lesekampanjen har vi hatt en rekke boktips å by på. Dette blir siste turen og vi holder oss i Norge 🇳🇴