Arkiv for aktuelle saker

Litteraturuka 5.-11. november

Programmet til Litteraturuka 2018 er ute!

Med over 50 arrangementer og nesten 100 aktører er det bare å glede deg til Litteraturuka i Vestfold i uke 45!

Program 2018 høst

Nysgjerrig på høstens program?

Mange spennende arrangement for barn, ungdom og voksne i høst!
Mange arrangement er gratis. Noen arrangement har inngangsbillett.
Nytt av høsten er «Den romantiske høsten» – vi tester ut spillefilmer på Hortensrommet.

foto av bok

Ukas bok

Ute etter inspirasjon? Her finner du bibliotekarenes tips til nye leseropplevelser!

PressReader

Visste du at du kan lese over 7000 aviser og tidsskrifter fra mer enn 100 land og på over 70 språk helt gratis via PressReader?

Utvalg fra FilmBib. Skjermdump. Foto.

Se dokumentarer og kortfilmer gratis!

Få tilgang til en unik samling av kort- og dokumentarfilm på PC, nettbrett eller mobil, med nye og forbedrede FilmBib

Biblioteksøk-plakat. Foto.

Biblioteksøk

Biblioteksøk er Nasjonalbibliotekets nye søketjeneste for norske bibliotek.
Bruk gjerne lenken på våre nettsider, og søk opp og bestill bøker til ditt bibliotek.

Leser søker bok jubileumslogo. Foto,

Leser søker bok

Visste du at alle Vestfoldbibliotekene er Bok til alle-bibliotek? Vestfoldbibliotekene samarbeider med Leser søker bok og har gode samlinger med tilrettelagte bøker.

Jente med nettbrett

eBokBib

eBokBib versjon 4.0 ble lansert 15. februar 2018.
Du laster ned eBokBib i App Store eller Google play.

Blå hodetelefoner og bøker. Foto.

Lån gratis lydbøker fra Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek

Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek er biblioteket for deg som strever med å lese.

Filmbib på Mac, mobil, ipad. Foto

Gratis tilgang til Filmbib via biblioteket

Få tilgang til en unik samling av kort- og dokumentarfilm på PC, nettbrett eller mobil. Alt du trenger er nasjonalt lånekort og PIN-kode.

Kafe Gul. Foto.

Cafe Gul på biblioteket

Nå har Cafe Gul i Glassbygget åpent fra kl. 09 til biblioteket stenger! Her har de kaffe av alle sorter, te, småkaker (inkludert nystekte kanelknuter), påsmurt brødmat og brus!
Nytes gjerne sammen med et tidsskrift eller en god bok 🙂

Teksten Biblioteket. Kunnskapens veiviser. hentet fra filmen med samme navn. Foto.

Kunnskapens veiviser

Film om informasjonskompetanse og kildekritikk i bibliotekene.