Arkiv for aktuelle saker

BookBites. Barn, en gutt og en jente, i stol med ipad. Foto.

BookBites tar over for eBokBib i Vestfoldbibliotekene

I slutten av januar går Vestfoldbibliotekene over til BookBites som ebok-løsning. Les mer om overgangen fra eBokBib og den nye lese-appen her ツ

Lesekiosk

Lesekiosk på Rustadbrygga

Lesekiosken i Horten er åpnet! Foreningen !les står bak det nasjonale tiltaket, som fungerer på samme måte som minibibliotekene våre 🙂

Filmbib du grønne glitrende. Illustrasjon. Foto: Norsk filminstitutt.

Se dokumentarer og kortfilmer gratis!

Se en litt annerledes julefilm i år ♡ Få tilgang til en unik samling av kort- og dokumentarfilm på PC, nettbrett eller mobil, med FilmBib!

Programforside, våren på Horten bibliotek. Del av forside. med bilde av bl.a. Linnea Myhre og Jesperpus. Småtrykk. Foto.

Vårens program er nå tilgjengelig

Kom innom biblioteket for å hente vårens spennende program, eller les det digitalt her 🙂

Horten bibliotek på vinteren. Fasade i kobber, med lysende skilt. Julepyntet bygg i bakgrunnen. Foto,

Horten bibliotek ønsker alle brukere en riktig god jul!

Les våre boktips fra året som gikk, og lån det du trenger før helligdagene (og reduserte åpningstider) setter inn! ♡

TicketCo. Logo. Grafikk.

Billetter til våre arrangementer finner du i TicketCo

Nå trenger du ikke lenger komme innom for å kjøpe billetter til arrangement hos oss! 🙂

Horten bibliotek, med ny fasade kledd i kobber. Foto.

Meråpent-tilbudet er tilbake på plass!

Hovedinngangen vår er ferdig pusset opp og ble gjenåpnet denne uken – dermed er også meråpent-tilbudet tilbake ツ

Verdensbiblioteket. Logo. Grafikk.

Verdensbiblioteket er her!

På Verdensbiblioteket.no finner du e-bøker og lydbøker på flere språk, som er tilgjengelige for strømming gjennom tjenesten.

Nasjonalbiblioteket. Nærbilde av bygningen, tatt på skrå forfra en fin sommerdag. Foto.

Tilgang til Nasjonalbibliotekets pliktavleverte materiale

Forskrift til åndsverkloven gir digital tilgang til pliktavlevert materiale for forsknings- og dokumentasjonsformål i norske folkebibliotek.
Kom innom oss for å søke om tilgang og bruke tjenesten.

Litteraturuka. Dame og bok som svever. Grafikk. Foto.

Litteraturuka er i gang!

Velg og vrak blant mer enn 70 litterære programposter, opplesninger, foredrag og forestillinger i Vestfold denne uka! Få oversikt med den nye LU-appen 😉

Datadetox. Logo og teksten "Data detox". Grafikk.

Data detox-kampanje i uke 43

Har du kontroll på ditt digitale liv? Bibliotekene i Vestfold arrangerer Data Detox-kampanje i uke 43. Få råd om hvordan du kan gjøre en digital opprydding og ta bedre vare på dine personlige opplysninger.

Utsnitt av programforsiden til Litteraturuka, med teksten "Program mandag 4. - Søndag 10. november". Grafikk.

Programmet for Litteraturuka i Vestfold er klart

Mandag 4. november åpner den 22. utgaven av Litteraturuka i Vestfold, og nå er programmet klart. Med økt internasjonalt fokus og stor tematisk bredde har barn og voksne i hele fylket mye å se frem til.