Arkiv for aktuelle saker

ordsky

Prate norsk i sommer?

Hver tirsdag i sommer kan du fra kl. 11-12 møte andre for en uformell norskprat ved Borgerbordet. Ingen påmelding.

Sommerles 2018!

Sommerles startet i Vestfold, men er i år blitt nasjonal! Om kort tid starter sommerens kuleste lesekampanje! 🙂

Biblioteksøk-plakat. Foto.

Biblioteksøk

Biblioteksøk er Nasjonalbibliotekets nye søketjeneste for norske bibliotek.
Bruk gjerne lenken på våre nettsider, og søk opp og bestill bøker til ditt bibliotek.

Leser søker bok jubileumslogo. Foto,

Leser søker bok

Visste du at alle Vestfoldbibliotekene er Bok til alle-bibliotek? Vestfoldbibliotekene samarbeider med Leser søker bok og har gode samlinger med tilrettelagte bøker.

Jente med nettbrett

eBokBib

eBokBib versjon 4.0 ble lansert 15. februar 2018.
Du laster ned eBokBib i App Store eller Google play.

Blå hodetelefoner og bøker. Foto.

Lån gratis lydbøker fra Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek

Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek er biblioteket for deg som strever med å lese.

Filmbib på Mac, mobil, ipad. Foto

Gratis tilgang til Filmbib via biblioteket

Få tilgang til en unik samling av kort- og dokumentarfilm på PC, nettbrett eller mobil. Alt du trenger er nasjonalt lånekort og PIN-kode.

Kafe Gul. Foto.

Cafe Gul på biblioteket

Nå har Cafe Gul i Glassbygget åpent fra kl. 09 til biblioteket stenger! Her har de kaffe av alle sorter, te, småkaker (inkludert nystekte kanelknuter), påsmurt brødmat og brus!
Nytes gjerne sammen med et tidsskrift eller en god bok 🙂

Teksten Biblioteket. Kunnskapens veiviser. hentet fra filmen med samme navn. Foto.

Kunnskapens veiviser

Film om informasjonskompetanse og kildekritikk i bibliotekene.

Foto av Horten bibliotek

Det åpne bibliotek

Horten bibliotek er et meråpent bibliotek. Det betyr at alle med lånekort tilknyttet Horten bibliotek kan logge seg inn med kort og PIN-kode mellom kl. 07 og kl. 23 alle dager hele året.

Jente med nettbrett

eBokBib

Lån ebøker fra bibliotekene i Vestfold med appen eBokBib!

PressReader logo

PressReader

Hent dagens aviser på biblioteket med appen PressReader!