Arkiv for aktuelle saker

Elektrisk sykkel med oppbevaringsboks. Dekorert med PressReader-grafikk. Foto.

På sykkel i Vestfold

Vestfoldbibliotekene kommer til å rulle rundt i fylket på splitter nye el-sykler i sommer! ツ Sees vi på en Vestfold-strand?

Miljø på Revetal bibliotek: Sirkeltrapp, skulpturelle lamper og bokhyller. Foto.

Vestfoldbibliotekene om kildekritikk og informasjonskompetanse

I disse eksamenstider synes vi Vestfoldbibliotekenes film, om kildekritikk og informasjonskompetanse, er høyaktuell.

Sommerles. Illustrasjoner av dyrefigurer. Foto.

LIVE-sending på Sommerles.no

Første juni er Sommerles-kampanjen i gang i Bokåret 2019, og i den forbindelse blir det LIVE-sending 29. mai! Se teaseren her og gled deg! 😄

Reklame Sommerles 2019. Tegning. Bilde.

Sommerles 2019 snart her!

Den 1. juni går endelig startskuddet for den landsomfattende lesekampanjen Sommerles.no for alle skolebarn i 1. til 7. klasse! Se filmen med Mari Moen Holsve og Jørn Lier Horst her!

Kvinner fra ulike kulturer som leser bøker sammen. Av Anna Fiske. Illustrasjon

Bli med på lesetimen!

I anledning Bokåret 2019 inviteres du til å bli med på Lesetimen og få sjansen til å vinne en spennende premie.

leseommer

Lesesommer – Lesekampanje for ungdom og voksne

Lesekampanje for ungdom og voksne

Bibliofil app. Skjermdump.

Appen Bibliofil i ny drakt!

Biblioteket i lomma med Bibliofil app, nå i ny drakt.

verdensbiblioteket. skjermdump

Verdensbiblioteket er her!

Den 26. mars ble Verdensbiblioteket.no offisielt lansert. Her finner du e-bøker og lydbøker på flere språk, som er tilgjengelige for strømming gjennom tjenesten.

Foto av påskehare

Åpningstider i påsken

Sjekk her når vi har åpent i påsken

Jussbuss logo

Jussbuss kommer til biblioteket

Vi får besøk av Jussbuss torsdag 28. mars kl. 13-15.
De vil ha stand ved kafeen og fortelle om tilbudene sine.

Jan-Egil Holter-Wilhelmsen. Foto.

Og prisen går til…Jan-Egil Holter-Wilhelmsen

Vi gratulerer Jan-Egil Holter-Wilhelmsen ved Horten bibliotek med Bibliotekprisen for Vestfold 2018!

Trådsneller. Foto.

Har du et syprosjekt?

Da kan du få hjelp av bibliotekar Tina noen onsdager fra mars til mai. Se under fanen «Faste tilbud» for datoer og tid!