Arkiv for aktuelle saker

BangladeshmHeidi! Reisefeber. Grafikk. Foto.

Reisefeber boktips: Bangladesh med Heidi Berg Kjuus!

I april lanserte biblioteket lesekampanjen Reisefeber og i den forbindelse levere vi en rekke boktips. Vi tar en liten tur i Asia og Bangladesh med Heidi Berg Kjuus!

katya austin uesPVQY0TkA unsplash

Sommerboksalget fortsetter! ☀️

Fortsatt mulig å sikre seg sommerlektyren som ikke må leveres tilbake… 📚

Biblioteket, foto

Meråpent-tilbudet er tilbake!

Etter en forsiktig gjenåpning er nå også meråpent-tilbudet tilbake, mandag – lørdag kl. 07-23.

tegneseriebøker. Bokforsider. Grafikk.

Sommerles-boktips: Tegneseriebøker!

Det er veldig populært med bøker i tegneseriesjangeren, og det har kommet mange gode bøker de siste årene i denne stilen.. 📚

Reisefeber+Sommerles. Personer som leser bok. Grafikk. Foto.

Reisefeber+Sommerles=Sant!

Sommerles eller Reisefeber? Barn eller voksen? Barnebøker være fine å reise rundt i verden med – uansett alder.. Til f.eks. Peru, Egypt eller Italia!

Little boy aged 6 listening to the music using modern tablet. The boy is wearing headphones and looking out of the window in high rise modern building. Foto.

Sommerles på øret

Sommerles skal være for alle! Alle kan ha glede av en lydbok. NLB har lest inn årets sommerlesfortelling som lanseres på sommerles.no med ett nytt kapittel hver uke.

Boksalg tirsdag - lørdag. Tekst foran bokstabler. Grafikk og Foto.

Sommerboksalg på biblioteket! 🌞

Fra tirsdag 30. juni til og med lørdag 4. juli kan du sikre deg sommerlektyren du ikke trenger å levere tilbake! 📚

ReisefeberSpesial AUSTRALIA i fokus. Reisefeber. Lesekampanje. Globus og tekst. Grafikk. Foto.

Reisefeber spesial: Australia i fokus!

I april lanserte vi lesekampanjen Reisefeber og i den forbindelse leverer vi en rekke boktips. I “Spesialen” fokuserer vi på ett land og i denne spesialen skal vi til: Australia!

Platespiller og plater på smalt skrivebord foran vindu. Foto.

Dypdykk i musikkhistorien 🎶

Tønsberg og Færders musikkformidlingsserie “Dypdykk i musikk-historien” er nå tilgjengelig på nett. Lær om sjangere, artister og oppdater sommerens spillelister!

Reisefeber. Nord-Amerika. Globus og tekst. Foto.

Reisefeber boktips: Vi tar en tur til Nord-Amerika!

I april lanserte vi lesekampanjen Reisefeber og i den forbindelse leverer vi en rekke boktips. Vi tar en liten tur i Nord-Amerika med tre bøker med handling lagt til Canada, Cuba og USA.

MøtBibliotekarenLise

Møt bibliotekaren: Lise!

Det er spesielle tider, og digitale løsninger for det meste! Vi benytter anledningen til å stikke oss litt frem på nettsidene våre.. 😉

SteinerSommerles. Fargerrike steiner. Sommerlespremier. Foto.

Sommerles.no-premiene!

Se alle de flotte Sommerles-premiene man kan velge mellom her.