Arkiv for aktuelle saker

Foto av påskehare

Åpningstider i påsken

Sjekk her når vi har åpent i påsken

Bibliofil app. Skjermdump.

Appen Bibliofil i ny drakt!

Biblioteket i lomma med Bibliofil app, nå i ny drakt.

verdensbiblioteket. skjermdump

Verdensbiblioteket er her!

Den 26. mars ble Verdensbiblioteket.no offisielt lansert. Her finner du e-bøker og lydbøker på flere språk, som er tilgjengelige for strømming gjennom tjenesten.

Jussbuss logo

Jussbuss kommer til biblioteket

Vi får besøk av Jussbuss torsdag 28. mars kl. 13-15.
De vil ha stand ved kafeen og fortelle om tilbudene sine.

Jan-Egil Holter-Wilhelmsen. Foto.

Og prisen går til…Jan-Egil Holter-Wilhelmsen

Vi gratulerer Jan-Egil Holter-Wilhelmsen ved Horten bibliotek med Bibliotekprisen for Vestfold 2018!

Trådsneller. Foto.

Har du et syprosjekt?

Da kan du få hjelp av bibliotekar Tina noen onsdager fra mars til mai. Se under fanen «Faste tilbud» for datoer og tid!

bokhylle med bøker.foto

Bokåret 2019 – 500 år med trykte bøker i Norge

Lørdag 19.januar går startskuddet for Bokåret 2019, som markerer 500 år med trykte bøker i Norge. I et helt år feirer vi boka enda mer enn vanlig over hele landet.

vår2019

Nysgjerrig på vårens program?

Mange spennende arrangement for barn, ungdom og voksne i vår! Mange arrangement er gratis. Noen arrangement har inngangsbillett.

Det flerspråklige bibliotek. Logo

Det flerspråklige bibliotek

Visste du at Vestfoldbibliotekene har tilgang til bøker på 69 ulike språk via Det flerspråklige bibliotek?

leksehjelp

Leksehjelp på biblioteket

Trenger du hjelp med leksene? Horten Røde Kors tilbyr leksehjelp på biblioteket hver mandag og torsdag fra kl. 15-17.
Tilbudet er gratis.
Alle er velkomne.

Ung kvinne med hodetelefoner i byen. Foto

Gratis lydbøker fra Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek

Alle har rett til å lese! NLB låner ut lydbøker gratis til alle som strever med å lese på grunn av funksjonsnedsettelse eller sykdom.

PressReader

Visste du at du kan lese over 7000 aviser og tidsskrifter fra mer enn 100 land og på over 70 språk helt gratis via PressReader?