Arkiv for aktuelle saker

Bærenett i stoff i to ulike blåfarger. Foto.

Nye bærenett med barneavdelingens egen maskot på!

Sommerens fine og miljøvennlige bærenett kjøper du i barneavdelingen – og fyller helt gratis! 🙂

Kvinne i hengekøye med bok på hodet. Photo by STEPHANIE MONTELONGO on Unsplash. Foto.

Vestfoldbibliotekarer anbefaler..

Endelig tid til å lese litt? 😉 Vestfoldbibliotekene tipser om, og leverer, høysommerens strandlektyre! God sommer! 🦋🍦

Ratatosk. Sommerles-figur.. Ekorn. Grafikk.

Sommerles på øret

Sommerles skal være for alle! Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek har lest inn årets Sommerles-fortelling, slik at du kan høre den på Sommerles.no. Se klipp fra innspillingen her..

Elektrisk sykkel med oppbevaringsboks. Dekorert med PressReader-grafikk. Foto.

På sykkel i Vestfold

Vestfoldbibliotekene kommer til å rulle rundt i fylket på splitter nye el-sykler i sommer! ツ Sees vi på en Vestfold-strand?

Miljø på Revetal bibliotek: Sirkeltrapp, skulpturelle lamper og bokhyller. Foto.

Vestfoldbibliotekene om kildekritikk og informasjonskompetanse

I disse eksamenstider synes vi Vestfoldbibliotekenes film, om kildekritikk og informasjonskompetanse, er høyaktuell.

Sommerles. Illustrasjoner av dyrefigurer. Foto.

LIVE-sending på Sommerles.no

Første juni er Sommerles-kampanjen i gang i Bokåret 2019, og i den forbindelse blir det LIVE-sending 29. mai! Se teaseren her og gled deg! 😄

Reklame Sommerles 2019. Tegning. Bilde.

Sommerles 2019 snart her!

Den 1. juni går endelig startskuddet for den landsomfattende lesekampanjen Sommerles.no for alle skolebarn i 1. til 7. klasse! Se filmen med Mari Moen Holsve og Jørn Lier Horst her!

Kvinner fra ulike kulturer som leser bøker sammen. Av Anna Fiske. Illustrasjon

Bli med på lesetimen!

I anledning Bokåret 2019 inviteres du til å bli med på Lesetimen og få sjansen til å vinne en spennende premie.

leseommer

Lesesommer – Lesekampanje for ungdom og voksne

Lesekampanje for ungdom og voksne

Bibliofil app. Skjermdump.

Appen Bibliofil i ny drakt!

Biblioteket i lomma med Bibliofil app, nå i ny drakt.

verdensbiblioteket. skjermdump

Verdensbiblioteket er her!

Den 26. mars ble Verdensbiblioteket.no offisielt lansert. Her finner du e-bøker og lydbøker på flere språk, som er tilgjengelige for strømming gjennom tjenesten.

Foto av påskehare

Åpningstider i påsken

Sjekk her når vi har åpent i påsken