Arkiv for aktuelle saker

KIMEN Cmyk BlåBakgrunn

Kimen Litteraturfestival 2020

Kimen Litteraturfestival går av stabelen i uke 45, og er arvtakeren til den tradisjonsrike Litteraturuka i Vestfold. Torsdagens kickoff i Larvik skal gi en forsmak på hva publikum har i vente..

Verdensdagen for psykisk helse. Logo. Foto.

Verdensdagen for psykisk helse

Verdensdagen for psykisk helse 2020 markeres i uke 41. Temaet i år er “Spør mer” – Vær oppmerksom. Vis interesse. Spør mer. ♡

ksenia makagonova LuK MuZ yf0 unsplash

Grøss til mørke høstkvelder …

Krim og spennende historier til mørke kvelder.. 👻🎃
Bibliotekarenes egne favoritter!

Familie har kino hjemme i stua med film og popcorn og stemningsfull belysning. Foto.

Bibliotekaren anbefaler: Filmoteket-filmer

Lag kino-stemning hjemme i helgen! 🎥🍭🍬 Vi tipser om noen av Filmotekets mange, gode filmer!

Nettbiblioteket! Skjermdump av tjenesten. Foto.

Nettbiblioteket

I Nettbiblioteket kan man søke i eldre bøker, aviser, kart, bilder og tidsskrifter. Sjekk ut inngangen til Nasjonalbibliotekets digitale samling!

Skilt som sier åpent bibliotek. Foto.

Åsgårdstrand bibliotek gjenåpner

Åsgårdstrand bibliotek gjenåpner dørene mandag 7. september, og holder åpent fra klokken 16 til 19 😊

PressReader

Visste du at du kan lese over 7000 aviser og tidsskrifter fra mer enn 100 land og på over 70 språk helt gratis via PressReader?

Theory of everything. Stephen Hawking og kamerat på sykkel i England. Foto.

Bibliotekaren anbefaler: For den anglofile 🇬🇧

For den anglofile finnes det mange muligheter til å reise med både film og litteratur!

Reisefebeber, hjemlandet! Tekst og grafikk. Globus. Foto.

Reisefeber Spesial: Vi avslutter med Norge!

I forbindelse med lesekampanjen har vi hatt en rekke boktips å by på. Dette blir siste turen og vi holder oss i Norge 🇳🇴

Reisefebeber,Romaner

Reisefeber boktips: Vi reiser (fortsatt) verden rundt med romaner!

I forbindelse med lesekampanjen Reisefeber fortsetter vi ferden; verden rundt med romaner.  📚

Reisefebeber, verden rundt. Tekst og grafikk. Globus. Foto.

Reisefeber boktips: Vi reiser verden rundt med romaner!

24. april lanserte biblioteket lesekampanjen Reisefeber og denne gangen reiser vi verden rundt med romaner.  📚

Biblioteket, foto

Tilbake til hverdagen og normale åpningstider!

Vi går tilbake til normale åpningstider etter en annerledes vår – og sommer-åpningstider i skoleferien!