• Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Astroshowet «Out of Space»

lørdag 21/10-17

Rom/Sal: Scenen

Tema: Annet, Foredrag

Målgruppe: Barn

Pris: kr 75

Foto astroshow
Astroshow Foto: Stefan Kjørsvik, Flink Media AS

Med Anne Mette Sannes & Knut Jørgen Røed Ødegaard. Opplev siste utforskning av Pluto og andre mystiske objekter ytterst i solsystemet, de mest interessante exoplanetene som er funnet, sorte hull, gammaglimt, kolonisering av solsystemet, romheiser og ikke minst solsystemets og galaksens dramatiske framtid. Hvilke farer truer menneskeheten på kort sikt, og hvilke muligheter har vi for å berge oss? Hvordan sikre menneskehetens overlevelse som art? Hør mer om menneskenes fremtidige liv som nomader i solsystemet, som følge av den stadig mer svulmende solen. Finnes intelligent liv, og hvordan vil vi eventuelt kunne oppnå kontakt med fremmede sivilisasjoner? Er vårt univers en del av et gigantisk multivers? Finnes ormehull, og hvilke muligheter kan disse i så fall gi? «Out of Space» er et multimedieshow med spektakulære bilder, filmer, animasjoner og musikkvideoer. I forbindelse med showet får publikum holde ekte steiner fra verdensrommet!

Loading Events Flere arrangementer i Vestfoldbibliotekene:
LasseMajas Detektivbyrå - Det første mysteriet
Foto: SF Norge

Bok+film=sant! LasseMajas detektivbyrå

tirsdag 14/07-20, kl 12:00

Tønsberg og Færder bibliotek

Blackboxen

Sommerleslive
Foto: Unsplash

Sommerles live!

onsdag 15/07-20, kl 12:00

Tønsberg og Færder bibliotek