• Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Ekstern arrangør: Foredrag med Linn Herning

onsdag 19/06-19

Rom/Sal: Hortensrommet

Tema: Debatt og samtale

Målgruppe: Voksne

Velferdsprofitørene av Herning. Manifest forlag. Bokomslag. Foto
Bokomslag: Forlaget Manifest

Linn Herning, forfatter av boka Velferdspofitører og leder av For velferdsstaten, kommer til Horten Bibliotek for å snakke om penger, makt og propaganda i de norske velferdstjenestene – et solid bidrag til en mer opplyst debatt.

Om boka:
«De skyr offentligheten. De får en stadig sterkere posisjon i samfunnet. Noen lurer unna velferdskroner via skatteparadis. Andre kjøper prangende luksusleiligheter.
De er velferdsprofitørene – de som tjener seg rike på skattefinansierte velferdstjenester.
Hvem er de? Hvordan manipulerer de den offentlige debatten? Og hva skjer når de får ansvaret for skoleelever, pleietrengende og barnehagebarn?»

MERK: Arrangementet er i regi av eksterne aktører (AP, SV og Rødt) men er åpent for alle som er interessert.

Loading Events Flere arrangement: