Avlyst! Ny dato 7. november. Jesperpus besøker Horten bibliotek

Billettinfo: Billetter selges på TicketCo

Jesperpus 1   foto  Aina Stormo

Avlyst! Ny dato for dette arrangementet blir 7. november

Horten bibliotek får besøk av Jesperpus!

Du har kanskje hørt om katten Jesperpus? Eller sett ham på tv eller i sosiale medier? Jesperpus har nemlig både sin egen blogg og Facebook-side, og TV2 har vist film av Jesperpus som går på ski med matmor Aina. Han har blitt litt av en kjendis, både her hjemme og i utlandet. I følge Time Magazine er Jesperpus det 59. mest innflytelsesrike dyret i hele verden!

Jesperpus gjør ting som katter flest ikke liker – han både svømmer og er med på skitur. Men selv om han ikke er helt som andre katter, liker han også slike ting som andre katter gjør: – han elsker å jakte på mus og fugler. Jesperpus og matmor Aina forteller Jesperpus sin historie.

I tillegg får du møte Silje Hvarnes, som forteller om sin jobb som dyrlege. Du har kanskje sett Silje i serien «Villdyrlegen» på TV2? Lurer du på noe om katter eller hva du må tenke på hvis du skal skaffe deg katt eller et annet kjæledyr? Da kan du stille spørsmål til Aina og Silje.

Det finnes også bøker om Jesperpus og disse kan du låne her på biblioteket 🙂

Målgruppe: Alle som er glad i katter (varighet: 60 min) Billetter selges i TicketCo (begrenset antall)

Foto: Aina Stormo

Loading Events Flere arrangementer i Vestfoldbibliotekene: