Laster Hendelser
  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Litteraturuka: «Juging varer lenger» – møt Jo Nesbø på Bakkenteigen kulturhus

onsdag 08/11-17

Tidspunkt: 19:00 til 21:00

Horten bibliotek

Rom/Sal: Bakkenteigen kulturhus

Tema: Litteratur, Musikk

Målgruppe: Voksne

Pris: kr 375

Billettinfo: Billetter selges på TicketCo eller på terminal ved inngangen. Kun kontantfritt billettsalg.  

Han er en av vår tids største norske forfattere, med suksess kloden rundt. I år er Jo Nesbø i vinden som aldri før, med både ny bok og Hollywood-film.

I tillegg spiller han på flere strenger. Det som begynte som en engangshendelse med en konsert på viseklubben Josefine i Oslo, har med årene blitt en suksessduo hvor Jo Nesbø forteller historier og spiller sanger sammen med multiinstrumentalist Lars Jones.

Jo snakker om å juge, om faren sin, om skihopping,danseskoler, rottweilere, tatoveringer og resten av familien. Og spiller stortsett selvskrevne viser.

Tanken bak konserten er ikke stor. Bare å anrette noen fortellinger så enkelt som mulig, å bruke det man har for hånden: En gitar, en bass, et munnspill, to stemmer og en smule nærhet. På en god kveld trengs ikke mer for å skape latter, ettertanke – og kanskje til og med litt varme.

Forestillingen «Juging varer lenger» settes opp som et samarbeid mellom Horten bibliotek, Litteraturuka i Vestfold og Bakkenteigen kulturhus.

Billetter selges i år kontantløst og ligger allerede nå ute til salg på TicketCo. Det er også mulig å betale med kort ved inngangen.

Loading Events Flere arrangement:


Translate »