«Juging varer lenger» – møt Jo Nesbø på Bakkenteigen kulturhus

Billettinfo: https://bakkenteigen.ticketco.no/jo_nesboe/ZwxuyTn_ew?desktop=true

Forfatterportrett Nesbø
Jo Nesbø. Foto: Stian Andersen

Han er en av vår tids største norske forfattere, med suksess kloden rundt. I år er Jo Nesbø i vinden som aldri før, med både ny bok og Hollywood-film.

I tillegg spiller han på flere strenger. Det som begynte som en engangshendelse med en konsert på viseklubben Josefine i Oslo, har med årene blitt en suksessduo hvor Jo Nesbø forteller historier og spiller sanger sammen med multiinstrumentalist Lars Jones.

Jo snakker om å juge, om faren sin, om skihopping,danseskoler, rottweilere, tatoveringer og resten av familien. Og spiller stortsett selvskrevne viser.

Tanken bak konserten er ikke stor. Bare å anrette noen fortellinger så enkelt som mulig, å bruke det man har for hånden: En gitar, en bass, et munnspill, to stemmer og en smule nærhet. På en god kveld trengs ikke mer for å skape latter, ettertanke – og kanskje til og med litt varme.

Forestillingen «Juging varer lenger» settes opp som et samarbeid mellom Horten bibliotek, Litteraturuka i Vestfold og Bakkenteigen kulturhus.

Loading Events Flere arrangement: