Gratis tilgang til Filmbib via biblioteket

Filmbib administreres av Norsk filminstitutt, og gir det norske publikum tilgang til norsk kort- og dokumentarfilm via biblioteket.
Gratis tilgang får du via Vestfoldbibliotekene, ved bruk av ditt nasjonale lånekortnummer og PIN-kode. Filmbib er tilgjengelig på PC/Mac, og i applikasjoner for iOS og Android for dine håndholdte enheter.

Du finner en unik samling av kortfilmer for både barn og voksne; animasjonsfilmer, eksperimentelle filmer og korte, humoristiske historier.
Under kategorien «filmatisert litteratur» finner du små filmer om store temaer, basert på noveller, kortromaner, dikt og barnebøker.
Du får også tilgang til en rekke historisk interessante og samfunnsaktuelle dokumentarer.

Det blir dessuten stadig lagt til filmer i tjenesten, så vi anbefaler å kikke innom med jevne mellomrom 🙂
Les mer, eller bare sett i gang på Filmbib.no !

Kontakt ditt lokale folkebibliotek dersom du mangler nasjonalt lånekort, PIN eller har problemer med innloggingen.

Fabelaktige Fiff og Fam
Fra filmen "Fabelaktige Fiff og Fam", som du finner i Filmbib. Speranza film.
Filmbib. Logo.