Feng Shui 2

Feng shui 2
Feng shui 2

Liker du John Woo-filmer eller Jackie Chans kung fu-filmer? Da er Feng Shui 2 rollespillet for deg! Med undertittelen “Action movie roleplaying” så vet man litt hva man kan vente seg i dette penn og papir-rollespillet!

Dette er et regellett rollespill for de som ønsker å fokusere mer på fortellingen og kule handlinger enn på reglene. I boken finner man alt man trenger for å sette i gang et spill, archtypes som spillerne kan velge mellom, et utvalg settings man kan spille i, og alt spillederen trenger for å styre det. Illustrasjonene er fine og fargerike, og boken er noenlunde lett å lese gjennom.

Archetypene er de forskjellige klassene spillerne kan være, men dessverre er det lite spillerne kan endre på ved dem. Det betyr at man er mye mer låst enn man kanskje er vant til fra andre rollespill. Det trenger ikke være et problem, for det er et godt utvalg, og de kan alle gjøre morsomme ting.

En ting som kan være et irritasjonsmoment for noen er at de har laget egne navn/begreper på terningkast, resultat for terningkast osv. Heldigvis er det gjennomført, så det er noe man venner seg raskt til.

Feng Shui 2 er et veldig stilig rollespill, hvor fokus er på det narrative og på å gi spillerne muligheter til å gjøre veldig heftige ting. Det kan være litt avskrekkende hvis man bare er kjent med Dungeons and Dragons, men dette er spillet hvis du har lyst til å spille i en actionfilm som Rumble in the Bronx eller Hard Boil.

Translate »