Poesifestival i Larvik i august

25.-27. august arrangeres Poesifestivalen i Larvik.

For andre år på rad arrangerer Larvik kommune i samarbeid med Vestfold fylkeskommune en poesifestival i Poesihovedstaden Larvik. Vestfold fylkesbibliotek innleder med et poesiseminar fredag 25. august. Her vil publikum blant annet få møte tidligere landslagstrener Per-Mathias Høgmo og få høre om hans forhold til og bruk av poesi.

Seminaret for øvrig er spekket med poeter og litteraturkritikere, noe som gjør det faglige programmet godt og variert for alle som brenner for poesiens magi og eksistens.

Fredag kveld åpner Herborg Kråkevik Poesifestivalen på Sanden Scene i Bølgen kulturhus. Vel så mye som rikt jordsmonn er Vestfold rik på poesi. Nasjonale og nordiske stjernepoeter gjester Larvik denne helgen. Årets Wildenveypris deles også ut.

Festivalen favner både bredt og smalt. Det er ekstra stas at Nordisk råds litteraturprisvinner i 2016, Katarina Frostenson, har takket ja til å komme til Larvik. Søndag 27. august blir det poesigudstjeneste i Nanset kirke i samarbeid med Tunsberg bispedømme.

Mer om program og billetter på festivalens nettside.