Snart klar for Sommerles.no! ūüöÄ

BLI MED P√Ö SOMMERENS KULESTE LESEKAMPANJE! ūüöÄ

Snart er det klart for den digitale lesekampanjen Sommerles.no. Fra 1. juni kan alle 1. – 7.-klassinger i Horten v√¶re med p√• Norges kuleste lesekampanje, sammen med barn fra hele Norge. Sommerles.no har v√¶rt en stor suksess gjennom flere √•r. I fjor deltok over 130 000 barn. M√•let med kampanjen er √• motivere barna til √• lese s√• mye de bare orker i l√łpet av en lang sommerferie, og dermed √łke lesekompetansen, i en periode der den vanligvis svekkes.

Sommerles.no gj√łr det g√ły √• lese!

• – Sommerles.no er en digital lesekampanje p√• nettsiden sommerles.no. Barna lager seg en profil, registrerer alt de leser i kampanjeperioden og f√•r XP (poeng) for hver leste side.
  • – Sommerles.no er for barn i 1. – 7. klasse og varer fra 1. juni til 31. august.
  • – Barna f√•r tilgang til en spesialskrevet fortelling av forfatter Mari Moen Holsve
  • – I tillegg til XP kan barna ogs√• gj√łre seg fortjent til digitale trof√©er og kule premier som kan hentes p√• biblioteket!
  • – Sommerles er utviklet av Vestfold og Telemark fylkesbibliotek og Snuti AS.
  • – Sommerles ledes i 2020 av Viken fylkesbibliotek.

Sp√łr gjerne p√• biblioteket, om du lurer p√• noe! =)

AstridAsbjorn
2020 Tittel (Bokmål)

Til foreldre/foresatte

Sommerles.no er en nettbasert lesekampanje og er laget for √• motivere barn til √• lese av egen lyst. Det skal v√¶re g√ły √• v√¶re med! Barn som leser jevnlig i l√łpet av sommeren, styrker leseferdighetene sine gjennom en lang ferie. Noen leser p√• fritiden, men vi vet at de barna som ikke gj√łr det, stiller med et d√•rligere utgangspunkt ved skolestart. Vi h√•per at dere vil hjelpe oss med √• motivere barna til √• v√¶re med p√• Sommerles.no, det er en fin aktivitet uansett hvor dere skal feriere i sommer. Ta turen innom¬†altom.sommerles.no¬†for mer info¬† – eller bes√łk ditt lokale bibliotek.

GOD SOMMER MED SOMMERLES.NO!

Translate ¬Ľ