Ukas bok

helt menneskeUke 38: «Et helt menneske i en halv kropp : en historie om mestring» av Anne Grethe Solberg

En skilsmisse som går fryktelig galt. En amputert skulder og ødelagt hofte. Fire år etter løper Anne Grethe Solberg New York Marathon! En inspirerende, motiverende og sterk historie om ei dame som så mulighetene, ikke begrensningene, da livet hennes forandret seg drastisk. Anbefales Aase Berit!

Cappelen Damm, 2015, 188 s.

Uke 37: «Fordi du ser meg» av Jennifer Niven: Fordi du ser meg bilde fra Vigmostag&BjørkeLibby var kjent som «Amerikas tykkeste tenåring», mens Jack er kjent som skolens populære drittsekk. Med Libbys styrke og livsglede klarer Jack å åpne seg om sin store hemmelighet.  En vakker og sterk vennskaps- og kjærlighetshistorie fortalt med varme og sårhet. Vi ønsker alle å bli sett. Anbefales av Aase Berit!

Vigmostad Bjørke, 2017, 411 s.

Bokomslag

Uke 36: «Mormor danset i regnet» er en veldig godt fortalt historie av Trude Teige som det virkelig gikk unna å lese! Romanen omhandler tre generasjoner kvinner, familiehemmeligheter, kunst og kjærlighet, med handling fra Kragerø og Tyskland under 2. verdenskrig. Boken er fiksjon, men basert på virkelige hendelser. En veldig interessant og sterk fortelling. Anbefales av Lise!

 Aschehoug, 2015, 314 s.
Translate »