Folkeverkstedet Horten bibliotek

Folkeverkstedet Horten bibliotek. Logo
Folkeverkstedet Horten bibliotek

Avdelingen i Horten bibliotek vil være et naturlig sted for kurs og klubber med fokus på barn og unge voksne (10-25 år), men vi ønsker å skape en trygg sosial arena for kreative sjeler i alle aldre! Aktivitetene vil i hovedsak være et gratis tilbud som er åpent for alle.

Folkeverkstedet i Horten bibliotek vil også være et naturlig sted for aktiviteter som Cosplay-klubb, 3D-printer-byggeklubb, 3D-modellering/3D-printe-klubb, droneklubb, kode-klubber eller Rasperry Pi/Arduino-programmeringsklubber. Vi legger til rette for aktiviteter etter etterspørsel, så ikke vær redd for å ta kontakt og si hva du/dere ønsker!

Vi har symaskiner, tekstiler og nødvendig utstyr til å lage kule ting! Syverkstedet fokuserer på gjenbruk og redesign, og vi har allerede en kompetent bibliotekar innenfor dette området som har hovedansvaret. Vi samarbeider med Husflidslaget, natur og ungdom og andre lokale krefter. Vi ønsker å lære flere hvordan man reparerer klær og tekstiler i stedet for å kaste og kjøpe nytt. Vi ønsker også å ha foredragsholdere innenfor forskjellige temaer.

Translate »